Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
PVP Fishing Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Peleti Fishii - 2.5mm
32 lei
Cod produs
PVPPF25
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Produsul Pellets Fishii - 2.5 mm reprezinta peleti de nadire special conceputi pentru a fi utilizati in pescuit. Acesti peleti sunt creati pentru a atrage pestii si a-i mentine in zona in care sunt utilizati, in lacuri private sau salbatice.

Peletii Fishii - 2.5 mm sunt fabricati dintr-o compozitie bogata in proteine si minerale, oferind o sursa hranitoare si atractiva pentru pesti. Acestia contin ingrediente special selectate pentru a stimula simturile pestilor si a-i atrage in jurul zonei de pescuit.

Unul dintre avantajele acestor peleti este durabilitatea lor in apa. Ei pot persista o perioada mai lunga de timp sub apa, asigurand o eliberare treptata a substantelor atragatoare in mediul acvatic. Aceasta ofera pestilor suficient timp sa detecteze si sa se apropie de zona in care se afla peletii, crescand sansele de captura.

Peletii Fishii - 2.5 mm sunt proiectati sa fie utilizabili in diverse situatii de pescuit, inclusiv pescuitul sportiv si pescuitul recreational in lacuri private sau salbatice. Acestia pot fi aruncati in apa cu ajutorul unei lance sau pot fi folositi in combinatie cu monturi de nadire sau hranitoare special concepute.

Folosirea peletilor Fishii - 2.5 mm in pescuitul cu nada ofera avantajul de a atrage pestii in zona de pescuit si de a mentine interesul lor pe termen mai lung. Acesti peleti sunt conceputi pentru a fi atragatori si hranitori pentru diverse specii de pesti, oferind o strategie eficienta pentru capturarea pestilor mari.

In concluzie, Produsul Pellets Fishii - 2.5 mm reprezinta o optiune excelenta pentru pescarii care doresc sa utilizeze peleti de nadire in pescuitul in lacuri private sau salbatice. Acesti peleti sunt durabili in apa, atragatori pentru pesti si contribuie la cresterea sanselor de captura.
Din Gura in Gura