Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
PVP Fishing Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Nada Suprem - crap
31 lei
Brand
PVP FISHING
Cod produs
PVPNS01
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descopera Nada Suprem - solutia suprema pentru pescuitul crapului! Cu o formula inovatoare si performanta, Nada Suprem este alegerea perfecta pentru a atrage si captura aceasta specie pretioasa de pesti.

Cu o concentratie impresionanta de 70% proteina animala, Nada Suprem se remarca prin capacitatea sa de a atrage rapid crapul. Aceasta formula superioara este conceputa pentru a incuraja pestii sa se hraneasca in mod agresiv si sa ramana in zona de pescuit mai mult timp.

Granulatia fina a Nadei Suprem permite o dispersie eficienta a atractiei in apa, garantand ca parfumul si gustul sau irezistibil se raspandesc intr-un mod uniform, atragand crapul chiar si de la distanta. Indiferent daca alegi sa folosesti Method Feeder sau Cosulet, Nada Suprem se adapteaza perfect amandurora, oferindu-ti o versatilitate de neegalat.

Beneficiind de ani de cercetare si dezvoltare, Nada Suprem este produsul ales de pescarii experimentati si profesionisti. Fii in avantaj si obtine cele mai bune rezultate in pescuitul crapului cu Nada Suprem!

Atrage, prinde si bucura-te de aventurile de pescuit alaturi de Nada Suprem, partenerul tau de incredere in lupta cu crapul!

Greutate - 800g
Granulatie - Fina
Utilizare - Method, Cosulet
Atractie - Foarte Rapida
Din Gura in Gura