Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
PVP Fishing Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Nada Super Fast - Crap
27 lei
Brand
PVP FISHING
Cod produs
PVPNSF
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descopera secretul succesului in pescuitul crapului cu Nada Super Fast, un produs revolutionar creat pentru a-ti maximiza sansele de captura. Cu o formula inovatoare bazata pe 50% proteina animala cu atractie rapida, aceasta nada este un adevarat magnet pentru crap.

Granulatia fina a nadei Super Fast asigura o distributie uniforma in apa, atragand rapid atentia crapului si determinandu-l sa exploreze zona ta de pescuit. Indiferent daca utilizezi metoda Method Feeder sau cosuletul, aceasta nada se adapteaza perfect stilului tau de pescuit.

Avand in vedere ca este special conceputa pentru pescuitul crapului, Nada Super Fast a fost testata si dezvoltata in colaborare cu pescari experimentati, garantandu-ti o performanta remarcabila in captura. Fie ca esti un pescar amator sau profesionist, aceasta nada iti va oferi avantajul competitiv de care ai nevoie.

Obtine rezultate extraordinare in pescuitul crapului cu Nada Super Fast si bucura-te de momente memorabile pe malul apei. Achizitioneaza acum aceasta nada de inalta calitate si transforma-ti pasiunea intr-o aventura de neuitat!

Greutate - 800g
Granulatie - Fina
Utilizare - Method, Cosulet
Atractie - Foarte Rapida
Din Gura in Gura